מרק שמנת פטריות מנחם לחורף… מועשר בחלבון!

מרק שמנת פטריות הוא אחד המרקים הפופולאריים והאהובים בעיקר בימי החורף הקרים..  חברת הרבלייף מציעה מנה משודרגת ועשירה בחלבון ומנדבת מתכון מרק שמנת פיטריות איכותי, מזין, טעים ובריא! מתוך ספר מתכוני הבריאות: "מבשלים דרך חיים", הכולל  כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות עם פירוט ערכים תזונתיים.

מרק שמנת פטריות

2 מנות

רכיבים:

3 כפות שמן זית

בצל אחד, קצוץ דק

1 שן שום, פרוסה דק

1 ענף תימין

סלסילת פטריות שמפיניון אחת , נקיות ופרוסות

2 כוסות מים

1/3 כוס שמנת לבישול  15%

3 כפות מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

מלח ים, לפי הטעם

פלפל  שחור גרוס, גם לפי הטעם


להגשה:

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

  1. מחממים את שמן הזית בסיר מעל להבה בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
  2. בנוסף, מוסיפים את השום, התימין והפטריות, מכסים, מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 5 דקות, עד לריכוך.
  3. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה נמוכה ומבשלים 15 דקות.
  4. מוסיפים את השמנת, אבקת חלבון ומרק העגבניות ומתבלים במלח ופלפל.
  5. טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט.
  6. מחלקים לקעריות הגשה, מוסיפים קרוטונים ומפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.

ערכים תזונתיים למנה אחת:

קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
274 10.2 28.2 2.8

 

מרק שמנת פטריות
מרק פיטריות שמנת מועשר בחלבון צילום דן פרץ
מרק פיטריות שמנת
צילום דן פרץ – הרבלייף- אבקת חלבון 157 שח
שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב google
Google+
שיתוף ב twitter
Twitter
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב pinterest
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן