מתכון לסלט פסטה עם מוצרלה

ברילה, מציע מתכון המתאים לימי הקיץ החמים: מתכון לסלט פסטה עם מוצרלה, זוקיני ובזיליקום. הרוטב הוא המחבר העיקרי בין הפסטה ליתר מרכיבי הסלט.

המותג ברילה מציע לימי הקיץ החמים: מתכון לסלט פסטה עם מוצרלה, זוקיני ובזיליקום

המתכון קל להכנה, טעים וקייצי, ומתאים כארוחת צהריים, ערב או לאורחים שמגיעים!  

חומרים ל-4 מנות:

1 חבילה (500 גרם) ברילה טרופי

2 זוקיני פרוסים לרצועות דקות בעזרת קולפן

20 עגבניות שרי פרוסות או חתוכות לרבעים

חבילת כדורי בייבי מוצרלה חצויים

חופן נבטי בזיליקום או עלי בזיליקום

2-3 כפות צנוברים קלויים

לרוטב:

6 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

1 כף מייפל או דבש

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל שחור גרוס

השלבים:

  1. מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומצננים.
  2. מכינים את הרוטב: מערבבים את החומרים בצנצנת. טועמים ומאזנים טעמים במידת הצורך.
  3. מערבבים את הפסטה עם יתר החומרים

המתכון באדיבות ברילה

סלט פסטה
ברילה- סדרת פסטות חדשה. צילום: נמרוד סנדרס
סלט פסטה
ברילה. צילום: יח"צ
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן