מתכון בריאות סתווי מנצח:לחם בננה מועשר בחלבון

עם בוא הסתיו, מציעה הרבלייף מתכון בריאות ללחם בננה מועשר בחלבון שימלא את הבית בריחות אפייה משכרים ואת הלב בשמחה. מתאים כארוחה מזינה וטעימה וגם כקינוח בריא.

מתכון לחם בננה : 

לחם בננה  (12 פרוסות) 

  • תבנית אינגליש קייק רחבה

מרכיבים: 

2 כפות מדידה אבקת חלבון

1 כף מדידה פורמולה 1 וניל כשר למהדרין

2 בננות בשלות

2 ביצים L

80 מ"ל מים

75 מ"ל שמן זית 

75 מ"ל סירופ מייפל

225 גרם קמח מלא

1 כפית אבקת סודה לשתייה

½ כפית קינמון

תוספות: שברי אגוזים מלך 

טיפ: ניתן להוסיף גם צימוקים

 

אופן הכנה:

  1. בקערה למעוך עם מזלג את 2 הבננות. להוסיף 2 ביצים ולערבב היטב.
  2. להוסיף תוך כדי ערבוב : מים, שמן זית, סירופ מייפל. להניח בצד.
  3. בקערה נפרדת להניח את הקמח המלא, אבקת הסודה לשתיה, אבקת החלבון, אבקת הפורמולה, הקינמון ולערבב הכול יחד.
  4. לשפוך את בלילת הביצים לקערת האבקות ולערבב היטב.
  5. להוסיף את שברי אגוזי המלך ולערבב.
  6. למזוג לתבנית את התערובת ולהניחה בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות בין 30-40 דקות. 
  7. לצנן מעט ולאכול.

 

ערכים לפרוסה אחת:

קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם סיבים, גרם
249 21 38.4 7 5.3

 

סרטון להכנת לחם בננה עם השפים והתזונאים הקליניים, אודי ברקן ואושר אילדמן, 

כולל טיפים לאפייה קלה ומוצלחת: https://youtu.be/hqMMbjfjVmM

 

מתכון לחם בננה
לחם בננה צילום אלעד ברנגה
מתכון לחם בננה
לחם בננה צילום אלעד ברנגה
מתכון לחם בננה
מימין השף אושר אידלמן,רון פורת והשף אודי ברקן הכנת לחם בננה צילום אלעד ברנגה
מתכון לחם בננה
צילום אלעד ברנגה- השף אודי ברקן- הכנת לחם בננה
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן