מתכון חגיגי לשולחן החג – קינוח עוגת תפוחים עם מיני קוקיס קרמל

חברת כרמית מעניקה מתכון מפנק עוגת תפוחים ומיני קוקיס קרמל .רמת קושי-  קל להכנה.

מצרכים- לעוגה בקוטר 24 ס"מ:

לבסיס:

120 גרם מרציפן איכותי

1 ביצה

1 כף גדושה חמאה

1 כוס פירורי מיני קוקיס קרמל של כרמית

למילוי:

3 תפוחים מזן גרנד סמית' קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

קורט קינמון

2 כפות קמח

2 כפיות חמאה

2 כפות דבש

לציפוי:

2 כוסות פירורי מיני קוקיס קרמל של כרמית

2 כפות חמאה מומסת או שמן קוקוס או שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים יחדיאת כל מרכיבי הבסיס עד שמתקבלת מחית אחידה.
  2. משטחים בתבנית משומנת ואופים בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-4 דקות עד שמתקבל קרום זהוב על פני המאפה.
  3. מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי ויוצקים על הבסיס.
  4. מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת או השמן ומפזרים את הפירורים הלחים מעל התפוחים.
  5. מחזירים לתנור, מנמיכים את הטמפרטורה ל 175 מעלות. אופים במשך כ-25 דקות עד שהציפוי משחים.

    חברת כרמית מעניקה מתכון לעוגת תפוחים צילום לירון אלמוג
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן