המותג מאסטר שף מציג מתכון קל ופשוט למיני חטיפי פיצות עם זיתים בתבנית מאפינס. תענוג לאורחים וכלום עבודה למארחים.
מרכיבים ל-24 פיצות אישיות:
בצק:
420 גרם (3 כוסות) קמח תופח
2 כפיות שמרים יבשים
240 מ"ל (1 כוס) מים פושרים
2 כפות שמן זית
1 כף סוכר
1 כפית מלח
מלית:
1 בקבוק מחית עגבניות של מאסטר שף
200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
1 פחית זיתים חרוזית של מאסטר שף
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
1 פלפל צהוב, חתוך לקוביות
אופן הכנה:
- מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים, למעט המלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים 5 דקות. מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד 2 דקות, עד שמתקבלת בצק אחיד ומעט דביק. מעבירים אותו לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
- מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
- מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי כ-0.5 ס"מ וחותכים בעזרת גלגלת פיצה לריבועים בגודל בערך 10 על 10 ס"מ.
- מרפדים כל שקע של תבנית שקעים בריבוע בצק, מקפידים להצמיד טוב לתחתית ודפנות.
- יוצקים לתוך כל שקע כף מחית עגבניות. מפזרים מעל את הגבינה ומסיימים עם הזיתים והפלפלים (או כל תוספת אחרת לפי הטעם).
- אופים 20-25 דקות, או עד שהפיצות האישיות תופחות ומשחימות.
- מגישים מיד. שומרים בכלי אטום במקרר.
בתאבון…