העדכונים הכי חמים בעולם המתכונים וטעמים
מתכון לראש השנה: סלט פסטה עם רימונים
אלכסנדרה פטיחובסקי
לקראת ראש השנה המותג ברילה מציע: סלט פסטה עם רימונים! אם חשקה נפשכם במתכון מיוחד לשולחן ראש השנה תחת מגבלות הקורונה תלכו על הפסטה הקלה
רימון והערכים התזונתיים שלו
טור אורח
רימון, קלוריות וערכים תזונתיים. "שירבו זכיותינו כרימון!" על הערכים התזונתיים של הפרי עם הכתר, מאת לירון אופק, מנהלת היחידה לתזונה קלינית, כללית מחוז דרום.
מתכון לחג:פשטידת תפוחי אדמה
אלכסנדרה פטיחובסקי
מתכון חגיגי לארוחת החג פשטידת תפוחי אדמה, בשר ועגבניות
מיקי שמו עוגות שמרים וקונדיטורית SHEMO
עידן הראל
מיקי שמו עוגות שמרים הסיפור מאחורי הקונדיטור והשמרים , איך הפך להצלחה מסחררת בתחום הקולינריה בארץ.
מה כדאי לאכול – אבטיח או מלון?
עידן הראל
הקרב הגדול של פירות הקיץ: מה כדאי לאכול – אבטיח או מלון? מאת "חקלאי גרנות" שניהם חלק ממשפחת המלפפון אבל טעימים ומתוקים הרבה יותר. בשניהם
מתכון להכנת קרטיבים בריאים בטעמים אקזוטיים
אלכסנדרה פטיחובסקי
מתכון להכנת קרטיבים בריאים בטעמים אקזוטיים מחליטות קרותבללא קפאין, ללא קלוריות , ללא סוכר.