רשת טיב טעם עורכת בסניפיה את חודש איטליה עד ה- 29 לנובמבר, שיתמקד בעולם הקולינריה האיטלקי על כל טעמיו וסוגיו וחולקת מתכון איטלקי עשיר בטעמים וקל להכנה – פונדו גבינות.
פונדו גבינות באדיבות רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו המייבאת לארץ מגוון מוצרים מיוחדים מאיטליה בטעמים אוטנטיים כמו באיטליה.
מרכיבים:
300 גרם שמנת לבישול וירג'יליו VIRGILIO
150 גרם גבינת גאודה הולנדית מגורדת
150 גרם פרמז'נו רג'אנו VIRGILIO מגורדת
100 מ"ל יין לבן
קורט תבלין אגוז מוסקט
קורט פלפל לבן טחון
1 כפית קונפלור שהמסתם בכפית מים.
אופן הכנה:
יש לחמם את היין בסיר קטן עד שיתנדף האלכוהול (2-3 דקות חימום),
להוסיף את השמנת, אגוז מוסקט ופלפל לבן – תוך השוואת טמפרטורות,
באש נמוכה ולהוסיף את הגבינות תוך ערבוב מתמיד עד שנמסות לגמרי.
לאחר מכן, להוסיף את כפית הקורנפלור המומס במים ולערבב טוב עד להגעה לסמיכות הרצויה.
מומלץ להגיש עם: מקלות שום / ירקות טריים / קרוטונים.
גבינות בטיב טעם
View this post on Instagram
חלק מהגבינות המדהימות שלנו לחג שבועות ???
A post shared by טיב טעם (@tiv.taam) on
את מוצרי המתכון ניתן להשיג ברשת טיב טעם וגם באמצעות אתר המכירות און ליין
משלוח גם בשבת.