פפרדלה עם צלי בקר בבישול ארוך: מתכון חגיגי במיוחד

פפרדלה עם צלי בקר בבישול ארוך : עם בואם של חגי תשרי ושולחנות החג המיוחדים מציע המותג ברילה מתכון שיעשיר כל שולחן חג.

לקראת החגים הבאים עלינו לטובה, חברת ברילה מציעה מנה עשירה בטעמים, פפרדלה עם צלי בקר : שילוב בין  פסטה ובשר בבישול ארוך, אי אפשר לטעות במנה כזו , הכנו לכם השנה הצעה לשולחן חג חגיגי במיוחד :

 

פפרדלה עם צלי בקר
קרדיט צילום: צילום אנטולי מיכאלו

 מצרכים:

500  גרם פסטה פפרדלה "ברילה"

נתח כתף בקר במשקל כ-1/2 1 ק"ג חתוך לקוביות (אפשר להשתמש גם בשפונדרה או פלאש-פילה)

מלח

פלפל שחור גרוס

 1/4 כוס שמן זית

2  בצלים קצוצים גס

1  ראש סלרי קלוף וחתוך לקוביות

4  גזרים קלופים וחתוכים לטבעות

 10 שיני שום שלמות

 2  גבעולי טימין

2  עלי דפנה

2  כוסות יין אדום

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את השמן בסיר רחב וגדול (רצוי סיר מברזל יצוק, שיכול להיכנס לתנור), מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל ומטגנים את נתחי הבקר כמה דקות מכל צד, עד שהם משחימים. מוציאים ושומרים בצד.
  2. מוסיפים לסיר את הבצל, הסלרי והגזר ומטגנים כמה דקות עד שהירקות מתרככים והבצל זהוב.
  3. מחזירים לסיר את הבשר, מוסיפים את שיני השום, הטימין ועלי הדפנה. יוצקים את היין כך שרק יכסה את המרכיבים (אם חסר, מוסיפים עוד קצת יין או מים) ומביאים לרתיחה. מכסים, מעבירים לאש נמוכה ומבשלים 3 שעות, עד שהבשר רך. ניתן גם להכניס את הסיר לתנור ולאפות במשך 3 שעות בטמפרטורה של 150 מעלות.
  4. בסיום הבישול מפוררים את הבשר בתוך הרוטב (בעזרת מזלג) ומבשלים עוד 10 דקות.
  5. מבשלים את הפפרדלה לפי ההוראות שעל האריזה.
  6. מערבבים את הפסטה עם הרוטב החם ומגישים

 

ברילה היא חברת מזון מאיטליה, משפחה איטלקית ותיקה האופה ומייצרת פסטה מ1877, ומוכרת ברחבי העולם כסמל לקולינריה איטלקית משובחת. בליסימו!

פסטת הפפרדלה עשויה מרצועות שטוחות וארוכות, במקור היא נוצרה באזור טוסקנה שבצפון-מרכז איטליה. עשויה מבצק עשיר בביצים, היא משתלבת  נפלא ברטבים עשירים וכבדים ובשר, מושלמת לצלי הבקר ויחד עם המתכון הזה לפסטה פפרדלה אתם יכולים להיות בטוחים שהחוויה הקולינרית שלכם בחג הזה תהפוך למיוחדת וטעימה במיוחד.

 

המתכון באדיבות המותג ברילה

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן