מתכון לקבב חם וטעים של השף שחר לוי עם טוויסט – במקום שיפוד או מקל קינמון – קבב על מקל גריסיני. קל להכנה וכיף להכנה. הילדים נהנים ללוש את הבשר ולהכין את קציצת הבשר.
בימים אלה רבים מוצאחם זמן לפיתוח תחביבים, מתכון קבב קליל ונחמד שהילדים יכולים לעזור הכנה ויהנו לאכול.
מצרכים
600 גרם בשר צוואר טחון
200 גרם שומן כבש טחון
4 שיני שום, קלופות
פלפל צ'ילי אחד
בצל סגול אחד
עגבנייה
צרור כוסברה
כף כמון, טחון
מקלות גריסיני
אופן ההכנה
קוצצים את השום, הבצל והכוסברה ומערבבים אותם עם הבשר הטחון ושומן הכבש.
מוסיפים לתערובת פלפל צ'ילי קצוץ, סוחטים את העגבנייה ולשים לתערובת אחידה.
מעצבים קבבים קטנים על קצה מקלות הגריסיני.
מחממים מחבת פסים מרוססת במעט שמן וצולים את הקבב כ-3 דקות עד לרמת העשייה הרצויה.