קרקר דגנים עם אבוקדו, פסטו ארוגולה וגבינת עזים

ארוחת ערב, אירוח או סתם נשנוש לצהריים? המתכון הבא עונה בדיוק על הדרישות קל להכנה במינימום זמן, ומזין. חברת כרמית חולקת מתכון קל להכנה קרקר דגנים עם אבוקדו, פסטו ארוגולה וגבינת עזים.

פסטו ארוגולה
 צילום גלי איתן

מתכון משובח וקליל לארוחה מזינה ובריאה עם תוספת מיוחדת של פסטו ארוגולה של חברת כרמית, בתאבון.

רכיבים:

חבילת פניני קרקר דגנים
1 אבוקדו בשל
¼ כוס גבינת עזים
מיץ לימון
מלח ופלפל שחור
צ׳ילי גרוס
שמן זית

לפסטו ארוגולה:

חבילת ארוגולה שטופה ומסוננת
½ כוס שמן זית
¼ כוס צנוברים קלויים
¼ כפית מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
בקערת בלנדר טוחנים את הארוגולה, שמן זית, צנוברים, מלח ופלפל עד למרקם טחון.
שופכים לצנצנת ושומרים במקרר.
מועכים בקערה אבוקדו לכדי מחית ומתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל שחור.
מורחים ממחית האבוקדו על גבי הקרקרים.
מעל האבוקדו מטפטפים נגיעות מהפסטו ארוגולה ומפוררים מגבינת העזים מלמעלה.
בוזקים מעט שמן זית, ומפזרים צ׳ילי גרוס.

מורחים על פניני קרקר דגנים בטעם שאוהבים, ומגישים.

פסטו ארוגולה
 צילום גלי איתן
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן