לרגל יום הפסטה הבינלאומי: מתכון לספגטי אראביאטה

 לרגל יום הפסטה הבינלאומי המתקיים ב- 25.10 טיב טעם וחברת הבת ישרקו חולקות מתכון לספגטי אראביאטה

באדיבות רשת טיב טעם וחברת הבת ישרקו המייבאת לארץ מגוון מוצרים מיוחדים מאיטליה בטעמים אוטנטיים כמו באיטליה.

מרכיבים למתכון ספגטי אראביאטה עבור 4 אנשים

  • 400 גרם פסטה ספגטי  של גארופלו
  • 400 גרם עגבניות שרי
  •  פלפל צ'ילי אדום
  •  פלפל צ'ילי ירוק
  • 1 שן שום
  • שמן זית כתית מעולה
  • פטרוזיליה לפי הטעם
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מרתיחים סיר עם מים ומלח. בינתיים, קוצצים את העגבניות ומטגנים את השום והצ'ילי הקצוץ במחבת. לאחר מספר רגעים, מוציאים את שן השום מהמחבת ומוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל. מסננים את הפסטה ויוצקים אותה למחבת עם העגבניות, מערבבים, מניחים בצלחת, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה מעל ומגישים לשולחן.

"<yoastmark

את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות און ליין. משלוח גם בשבת

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן